PASSHKOLLORI “TIME CENTER”!!!
Te mesosh kurre nuk eshte vone…

Kur themi PasShkollor, themi “Time Center”!!!

Grupmosha: ParaShkollor-Mature.

Oraret e Programit:
– e hene-e premte: 08:00-12:00.
– e hene-e premte: 12:00-17:00.

Programi:
– Dreka+Zemra.
– Konsulence ne shpjegim, studim dhe mesimin e lendeve dhe realizimin e detyrave ditore.
– Raportime te drejtperdrejta per rezultatet dhe ecurine pedagogjike dhe jo vetem, te femijes, ne procesin edukativ dhe mesimor.
– Konsulenca pedagogjike ne lendet e gjuhes se huaj, informatike, etj.
– Dance, pikture, arte, edukim informatik.
– Argetim dhe aktivitete sportive.
– Aktivitete gjitheperfshirese nxitese, promovuese edukativo-argetuese, etj.

Dokumentat per regjistrim:
– Certifikate e lindjes ose Certifikate familjare.
– Mjet ID e prindit dhe personave qe do ta shoqerojne femijen.
– Kesti i pageses sipas Modulit kontraktual te zgjedhur.

Kurrikula e shperndare ne kohe ditore:
– Paresor aktiviteti mesimor.
– Ne varesi te kohes dhe shfrytezimit ne maksimum te saj, aktivitete edukativo argetuese, etj.

*Per cdo rast te jashtezakonshem, zgjerim orari deri ne DYFISHIM e me shume te orarit zyrtar, PA ASNJE KOSTO SHTESE.

* Mundesi transporti ne partneritet, nga shkolla ne institucion. (Transporti nuk eshte i perfshire ne cmimin baze te cilesdo pakete).

Per me shume informacion jeni te lutur te kontaktoni prane Zyres se Informacionit:

Adresa:
Rr. “Frosina Plaku”, Pll.28, Shk.2, Kt.1, Nr.16. Prane shkolles “N.Frasheri”, Tirane.
Cel: 069 86 85 731
Tel: 04 22 70 091
e-mail: info@timecenter.al
www.timecenter.al

Ju mirepresim!!!