KOPSHTI “TIME CENTER”!!!
Hidh hapat e pare te dijes tek Endrra me e bukur…

Grupmosha: 3-5 vjec.

Oraret e Programit:
– e hene-e shtune: 08:00-12:00 (pa dreke).
– e hene-e premte: 08:00-17:00/e shtune: 08:00-13:00 (me dreke).

Programi:
– Dreka+Zemra.
– Studim me literature sipas grupmoshes.
– Gjuhe e huaj, Dance, Pikture, Arte.
– Edukim informatik.
– Argetim dhe aktivitete sportive.
– Aktivitete gjitheperfshirese nxitese,
promovuese edukativo-argetuese, etj.

Dokumentat per regjistrim:
– Certifikata e lindjes me fotografi.
– Mjet ID e prindit dhe personave qe do ta shoqerojne femijen.
– Dokumentat e vaksinimit.
– Analiza e feceve.
– Kesti i pageses sipas Modulit kontraktual te zgjedhur.

Ndarja e grupmoshave sipas kategorive:
– Grupi i vogel: 3-4 vjec.
– Grupi i madh: 4-5 vjec.

Kurrikula e shperndare ne kohe ditore:
– 50% aktivitet mesimor.
– 50% aktivitet edukativo argetues.

Per me shume informacion jeni te lutur te kontaktoni prane Zyres se Informacionit:

Adresa:
Rr. “Frosina Plaku”, Pll.28, Shk.2, Kt.1, Nr.16. Prane shkolles “N.Frasheri”, Tirane.
Cel: 069 86 85 731
Tel: 04 22 70 091
e-mail: info@timecenter.al
www.timecenter.al

Ju mirepresim!!!